Tietoa minusta

 

Olen rakentaja 

Eläkeläisenä minulla useiden rakentamisvuosien jälkeen on aikaa joten politiikka sopii nyt hyvin uudelleen minulle.

Käsillä tekeminen on aina kuulunut omaan henkilööni olennaisena osana.  Jo alle kouluikäisenä Isäni osti minulle oikean pienen käsisahan ja vasaran.  Niillä sitten rakentelin autoja kun puupyöriä sai palaneen trukkitehtaan raunioista sahaamalla sorvausaihioista sopivia pyöriä. Viimeisen 20 vuoden ajan olen rakennellut lomapaikkaamme 5 rakennusta ja Keravalle yhden.  Nyt suurimmat rakennushankkeet taitavat olla takanapäin.

Olen rakentaja myös verkostossa, jossa yhteistyössä erilaisten ajatusten kanssa toisiamme kunnioittaen, saamme aikaan paremman Keravan kaikille.

 

Olen koiraihminen

Koirat ovat aina kuuluneet elämääni.  Viimeisen yli  30 vuoden ajan oma koirarotuni on ollut JackRussellin terrieri.  Rotu on pohjaton energiapakkaus ja siten loistava kirittäjä ja kannustaja siihen, että aina löytyy tekemistä jos vain haluaa. Tämän hetken kirittäjät ovat lady Jane ja hänen tyttärensä Hali. 

Terrierit ovat pohjattomia energiapakkauksia, ne opettavat meille perheessämme, että vain sinnikkyydellä voidaan saada aikaan haluttuja muutoksia eri asioissa.  Politiikassakin pitää jokaisella politiikolla olla mielessään annos terrieriä, sinnikästä eteenpäin katsovaa ratkaisuun kaikessa aina pyrkivää asennetta.

 

 

Mitä haluatkin tehdä, tee se täysillä

 

Elämänohjeeni on aina ollut tehdä kaikki täysillä, silloin itse haluamaani päämäärään pääsen nopeammin ja varmemmin.  Tämä toimii samoin politiikassa.  Tehdä parhaansa, olla ahkera, perehtyä, luoda yleiskuva asioista ja lopulta edetä päätöksentekoon ja toimenpiteisiin, joka tuottaa parhaan mahdollisen tuloksen.